A platform cipő a női trend porondján továbbra is arat – de vajon miért?

A platform cipők az elmúlt években rendkívüli méreteket öltő rajongótáborra tettek szert, aminek köszönhetően mára a divatvilág meghatározó darabjává váltak. Ezek a magas talpú modellek nemcsak trendiek, hanem komfortosak is. De mi varázsolja őket ennyire vonzóvá, és hogyan érdemes őket hordani?

platform

Mi ennek a kedveltségnek a titka, oka?

A női platform cipő népszerűsége több tényezőre is visszavezethető. Először is extra magasságot adnak anélkül, hogy mindez a kényelem rovására menne. Míg a hagyományos magas sarkú cipők gyakran kényelmetlenek, a platform talp stabilabb és kellemesebb viseletet nyújt. Ez különösen előnyös azoknak, akik szeretnének néhány centiméterrel magasabbnak tűnni anélkül, hogy ezért cserébe a lábukat terhelnék.

Továbbá, a platform cipők rendkívül sokoldalúak és különböző stílusokban beszerezhetőek például a CCC széles választékából. A vintage és retró divat újjáéledése szintén hozzájárult ezeknek a modelleknek az aranykorához, hiszen az 1970-es évek ikonikus stílusát idézik.

Hogyan hozható ki a legtöbb a fenti előnyökből?

Egy egyszerű, mindennapi összeállításhoz egy pár kényelmes platform sneaker mondhatni mindennapi, ám korántsem mindennapos döntés, ugyanis pazarul illenek farmernadrághoz és egy laza pólóhoz vagy pulóverhez. A platform sneakerek a fiatalok körében extra mértékben keresettek, mivel kényelmesek és stílusosak. A CCC online felületén nem véletlen, hogy ez a kategória kapja majdnem a legtöbb kattintást.

Ha a munkahelyi dresszkód megengedi, szóba jöhet egy elegánsabb platform variáció, például egy platform loafert vagy oxford cipő, amik jól mutatnak egy elegáns nadrággal és blúzzal, vagy akár egy ceruzaszoknyával is. Az elegáns platform verziók fokozzák a vonzó összhatást, miközben megőrzik a kényelmet.

Egy elegánsabb alkalomra, például egy vacsorára vagy bulira, a platform szandálok vagy platform magassarkúk egyszerűen nagyszerűek. Egy csinos ruhával vagy egy elegáns jumpsuittal párosítva készen is van a trendi szett. Az arany vagy ezüst platform szandálok az ünnepi léptek nagyágyúi.

A nyári hónapokban a platform espadrillesek és szandálok a legjobb barátok, hiszen légiesek és kényelmesek, miközben stílusosak is. Egy könnyű nyári ruhával vagy egy rövidnadrággal és top kombinációval adott a remekbe szabott nyárias outfit.

Íme, néhány konkrét példa!

A platform sneakerek, mint például a Converse Chuck Taylor All Star Lift vagy a Vans Old Skool Platform, a hétköznapok kedvencei. Kényelmesek és sportosak, így a sportos lazaság megélése nem okozhat nehézséget.

Az elegánsabb kellem kedvelőinek a platform loaferek, mint a Gucci Jordaan Platform Loafer, kiváló választás. Elegánsak és komfortosak, úgyhogy akár a formálisabb eseményeken is bevethetőek.

A nyári szezon koronázatlan királyai a platform szandálok, mint a Steve Madden Skylar Platform szandál, ami a légiesen könnyed nyárra hangolt ruházat elengedhetetlen kelléke.
Az elegáns esték rajongóinak a platform magassarkúk, mint a Christian Louboutin Lady Peep Platform Pump, kínálnak elegáns és nőies fellépést.

A lényeg a testre, azaz lábakra szabottság. Megéri személyesen is kipróbálni, mit nyújt a kiszemelt modell, hiszen ez a CCC üzleteiben pillanatok alatt megoldható.

Pin It on Pinterest

Share This