A mi munkánk legelsősorban a szavakban mérhető

„Amit képes vagyok kifejezni az érzelmeimből, ahhoz a szavakat leginkább Tőletek tanultam.” – ezt a mondatot egy olvasónk fogalmazta meg, miután leírta nekünk a történetét, és azt, hogy milyen következtetésekre jutott a saját önismereti és terápiás útján.

Szabó Eszter Judit

A Pszichoforyou több mint hétéves története során cikkeink, podcast-adásaink kapcsán megosztottatok velünk sok fájdalmas és lélekemelő történetet, sorsfordító felismeréseket. Kérdeztetek, reflektáltatok, visszajeleztetek, erőt adtatok és mélyen elgondolkodtattatok minket.

De azt hiszem, eddig még soha senki – magamat is beleértve – nem fogalmazta meg olyan pontosan a munkánk lényegét, mint ez az olvasónk. Pedig mennyire evidens!

Az első lépés ahhoz, hogy foglalkozni tudjunk a lelki egészségünkkel, az, hogy legyenek szavaink. A sorsfordító felismerések akkor tudnak megszületni, az életünk haladását akadályozó falakat akkor tudjuk lebontani, ha képesek vagyunk megfogalmazni, hogy mivel is állunk szemben.

Innen nézve a mi munkánk legelsősorban a szavakban mérhető.

Ezeknek a szavaknak a nyomán tud megszületni egy-egy aha-élmény, vagy a megoldás irányába mutató gondolat.

Ezeknek a szavaknak nyomán nagyon fontos csendek keletkeznek.

Ezek a szavak közelebb vihetnek ahhoz az emberhez, akivé válni szeretnénk.

Ezeknek a szavaknak súlya van, amelyet immár nyolcadik éve egy maroknyi szerkesztőség hordoz. Édes teher, amit kevesen, de szívesen cipelünk.

Ezeket a szavakat néhány elhivatott, a szakmaiság, a hitelesség és a közérthetőség értékei mellett konok következetességgel kitartó pszichológus és újságíró mondja ki azért, hogy nektek is legyenek szavaitok akkor, amikor segítségre van szükségetek.

Mi itt vagyunk, maradunk és tartjuk bennetek a lelket.

Köszönjük, ha ti is támogattok minket ebben a munkában, és gondoltok ránk akkor, amikor ti, vagy családtagjaitok az adótok egy százalékáról rendelkeztek.

A Pszichoforyou szerkesztőségének nevében, köszönettel,

Szabó Eszter Judit

alapító-főszerkesztő


Hogyan tudod felajánlani az adó 1%-odat a Pszichoforyou-nak?

Az adóbevallás elkészítése során lehetőséged van felajánlani adód 1%-át egy szervezet számára. Ezt mindenképpen ajánljuk, mert kicsi energiabefektetéssel sokat segíthetsz egy olyan közösségnek, amely egy jó ügyért dolgozik.

Köszönjük, ha idén a Pszichoforyou-t választod!

Pszichomédia Alapítvány

19139551-1-43


Olvasóink, hallgatóink mondták:

“Szinte olyan, mintha pszichológushoz járnék, amikor hallgatlak Titeket.”

“Fontos munkát végeztek, úgy kell a magyar társadalomnak ez a tartalom, mint egy falat kenyér! Remek látni, hogy mindezt ennyire minőségi módon teszitek.
Köszönjük a munkátokat az olvasók nevében is!

“Én végtelenül hálás vagyok Nektek, hogy végre van egy olyan kiemelkedő, széleskörű ismeretet nyújtó szakmai oldal, mint amit létrehoztatok!”

„Tényleg mindennapi útravalóval tud szolgálni.”

Pin It on Pinterest

Share This