Fekete magassarkú cipő – egy klasszikus, ami nem hiányozhat a ruhatáradból

Nem titok, hogy a nők szeretik a cipőket. Vannak azonban köztük olyan modellek, amelyek különleges elismerést élveznek. A fekete magassarkú abszolút ilyen. Ez elsősorban azért van, mert ez az egyik leguniverzálisabb női cipő. Emiatt minden hölgynek van legalább egy pár ilyen modell a gardróbjában. De vajon milyen stílusokhoz passzolnak, és hogyan kell viselni őket?

fekete magassarkú

Fekete magassarkú – mivel viseljük?

fekete magassarkú modellek egyik nagy előnye a sokoldalúság. Ez azt jelenti, hogy szinte minden ruhához passzolnak. Érdemes azonban kiemelni néhány ilyen szettet, amelyekhez ez a típusú lábbeli tökéletesen illik. Minden bizonnyal egy ilyen összeállítás a fekete magassarkú cipellők kombinációja a farmer és kabát mellé. A fekete topánok jól mutatnak szoknyával és blúzzal, vagy klasszikus pólóval ellátott szettekben is. Egy ilyen összeállítás jó ötlet azoknak a nőknek, akik esztétikus és kényelmes stilizációt keresnek irodai használatra. Hangsúlyozni kell azonban, hogy ez a lábbeli kicsit ünnepélyesebb alkalmakra is remekül bevethető. Könnyen kiegészítője lehet egy esküvői stílusnak vagy egy céges bankett dizájnjának is. Nincs ellenjavallat a fekete magassarkú elegáns ruhával való kombinálására sem.

Fekete magassarkú – mire kell figyelni a választásnál?

Bár a fekete magassarkú cipők univerzális lábbelik, választásukkor több fontos elemre is oda kell figyelni. Természetesen a legfontosabb a méretük. Emlékeztetni szeretnénk arra, hogy ebből a szempontból a magassarkú cipőket mindig körültekintően kell kiválasztani. Ellenkező esetben a bennük való járás egyszerűen kevésbé lesz kényelmes. A kiválasztásakor fontos az anyag kérdése is, amelyből a lábbelik készültek. A természetes bőr, valamint a szintetikus vagy textilanyag a legmegfelelőbb. Mire kell még figyelniük a hölgyeknek a magassarkú kiválasztásakor? Itt szükséges feltüntetni a lábujj és a sarok típusát és magasságát, valamint az előállításukban alkalmazott technológiákat. Ha szeretnél megismerkedni a fekete magassarkúk széles választékával, érdemes felkeresni egy helyhez kötött vagy online CCC üzletet. Így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a számodra tökéleteset.

Fekete magassarkú – hogyan kell viselni?

Amint láthatod, a fekete magassarkú modellek nagyon népszerűek a nők körében. Hogyan kell viselni őket? Elegáns stílussal kombinálva biztosan tökéletesek lesznek. Természetesen munkába is hordhatók. Azt viszont el kell ismerni, hogy a fekete magassarkú remek választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék optikailag kicsit meghosszabbítani lábukat, rugalmasabbá tenni vádlijukat, valamint megemelni a feneküket. Bár a fekete magassarkú topánok tökéletesen passzolnak egy elegáns öltözékhez, természetesen semmi sem akadályozza őket a kicsit lazább stílus érdekében sem. Passzol hozzájuk a farmer, a póló és a túlméretezett kabát. Végül érdemes megemlíteni a retró és vintage stilizációhoz tökéletesen passzoló pántos fekete magassarkú modelleket. Az időtlen klasszikusokat értékelő nőknek mindenképpen abszolút kötelező darabként kell gondolni erre a lábbeli típusra. A pántos fekete pumpák nem csak jól néznek ki, különösen a kerek orrú és alacsony, masszív tömbös modellek, de jobb stabilitást is biztosítanak a lábnak.

Pin It on Pinterest

Share This