Frissítsd fel a divatosságod női blézerekkel és Furla ruhákkal!

A Furla egy igazán friss és pezsgő színfoltot hozott a divat világába. Különleges táskái és cipői igazán feldobják még a legunalmasabb szetteket is, ezért kiváló választás arra, hogy updateljük a ruhatárunkat egy-egy Furla darabbal.

furla

Milyen Furla terméket érdemes vásárolnunk?

Ez attól függ, hogy mennyire szeretnénk frissíteni a ruhatárunkat. Ha a teljes ruhatár cseréje a cél, akkor természetesen érdemes nézelődni a Furla cipői és más kiegészítői között is. A Furla pénztárcákat, napszemüvegeket és még kulcstartókat is gyárt a legtrendibb olasz dizájn szerint. A minőségre pedig szintén nem lehet panasz. A Furla egy olyan olasz luxusmárka, amely világszinten kivívta az elismerést. Táskái és cipői egyedi és különleges módon hozzák az olasz életérzést. Minimalistán modern formavilága pedig szinte minden ruhatárhoz passzol. Ezért teljes ruhatár cseréje esetén érdemes több kiegészítőt választani a Furlától, hiszen így több ponton hozzá tudjuk majd igazítani a szettünket ehhez a márkához is. Viszont ha csak egy kis frissítés hiányzik, akkor a legjobb választás, ha a Furla egyik jellegzetes táskája közül nézünk egy olyan darabot, ami univerzálisan viselhető több szetthez. A Furla fekete shopperjei is ilyenek, de nézhetünk egy csinos kézitáskát vagy akár valamilyen különleges színű és formájú modellt, ami felpezsdítheti a megszokott öltözködésünket. A Furla kínálatát az Answeartől elérjük a https://answear.hu/m/furla linken.

Frissítés a nyárra – milyen Furla kiegészítőket válasszunk?

A nyári időszakra nem árt, ha körbenézünk a Furla kínálatában, csodás napszemüvegeket és szandálokat fogunk ugyanis találni. Szinte mindegyik darabja olyan, hogy egy teljesen egyszerű szettet is különlegessé varázsol. Az idei trendek ismételten csak a nagy, látványos napszemüvegek felé húznak, ami között jócskán akad retró stílusú is. Válasszunk egy csinos Furla napszemüveget, és toldjuk meg maxiruhával, amihez akár egy elegánsabb blézert vagy mellényt is választhatunk például innen: https://answear.hu/k/noi/ruhazat/blezerek-es-mellenyek. Mindkettőt megtaláljuk a linken az Answear kínálatában. Ha pedig valami igazán nyárias retró dizájnt szeretnénk, a baggy nadrágok tökéletesen állnak a Furla napszemüvegekhez, amely szettet így például egy crop toppal és farmerkabáttal is megtoldhatunk. Persze, a kánikulában a kabát már sok lenne, ezért vagy önmagában, vagy egy vékony inggel kombinálva tudjuk feldobni a végeredményt. Az ilyen outfithez már csak egy espadrilles, vagy egy vagány platformos szandál, illetve papucs dukál. Egyszerre szokatlan, laza, mégis stílusos lesz a megjelenésünk.

Furla cipők minden alkalomra

A Furla elsősorban a táskáiról híres, viszont a cipőit is érdemes megtekinteni. Egy csodaszép Furla papucscipő a finoman élénk színeivel szinte biztos, hogy mindenkit elkápráztat majd a nyáron. A fémes színek még mindig nagyon trendinek számítanak, a Furla pedig ezt ki is használja. Ha eddig még nem untuk meg az arany színek különféle változatait, akkor érdemes egy Furla modellt beújítanunk a ruhatár frissítésénél. Ezek között nem csak arany és ezüst, de más színekben pompázó fémes lábbelik is akadnak.

Pin It on Pinterest

Share This