Hogyan viseljük a farmert ebben a szezonban? (X)

Szerző: | 2021. 09. 06. |

A farmer vitathatatlanul őszi ruhatárunk egyik legfontosabb ruhadarabja. Manapság a legtöbb fazon divatosnak számít, ha megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk. Most a Tesco áruházakban szeptember 01-14. között 20% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a promócióban résztvevő F&F farmer ruházati termékeket.

Ha az úgynevezett skinny, vagy szűkszárú nadrágokat kedveljük akkor az egyik legklasszikusabb viselet, ha egyszerű fehér pólóval párosítjuk és feldobjuk egy látványos nyaklánccal és egy menő bakanccsal. Ha jön a hideg, akkor egy motoros fazonú bőrdzseki vagy egy laza parka fazonú kabát jó kiegészítő lehet. Ha ennél elegánsabban szeretnék felöltözni, akkor párosítsuk egy klasszikus bézs ballonkabáttal.

A bőszárú és a trapéz fazonok új visszatérők, ha ezeket kedveljük, akkor most bátran viselhetjük, főleg, ha magasított derekúak, hiszen a hatvanas évek divatja a szezon egyik nagy trendje. A magasderekú trapéznadrágokat párosítsuk romantikus fodros vagy virágos blúzzal, és tegyük teljessé a szettet egy balerinacipővel. A slim fazonok hasonlítanak a szűk skinny nadrágokhoz, de lábszárban kicsit bővebbek, ezért nagyon kedveltek. Ezeket a nadrágokat viselhetjük klasszikus zakóval vagy élre vasalt inggel, de farmeringgel párosítva a tetőtől-talpig farmer szett sokkal modernebb hatást kelt. Ha nem kedveljük a nadrágokat, akkor se csüggedjünk, mert egy jól kiválasztott farmerruha tökéletesen helyettesíti a farmernadrágot, szinte bármely alkalomra.

Ízelítő az F&F farmer ruházati termékek kínálatából, továbbá az azokhoz passzoló kiegészítőkből. A 20%-os kedvezmény csak a farmer ruházat termékekre vonatkozik, a megjelölt időszakban:

Az ajánlat a megjelölt farmer ruházati termékekre érvényes 2021. 09. 01-14. között, a készlet erejéig. Az ajánlat gyerekruhákra, továbbá más akciós és kiárusításban lévő termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény a kasszáknál kerül levonásra. A választék áruházanként változó és eltérő lehet. Az árak tájékoztató jellegűek.

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

LESZEL AZ ÚTITÁRSUNK?

Saját fejlesztésű önismereti programunk keretében további exkluzív tartalmainkhoz is hozzáférhetsz. Videók, filmek, önismereti gyakorlatok szívvel-lélekkel neked. MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This