Kedvezményes HVG könyvek – csak a Pszichoforyou olvasóinak!

Te is annyira szereted a könyveket, mint mi?

Akkor van egy jó hírünk!

Most különleges, csak a Pszichoforyou olvasóinak szóló 25%-os kedvezménnyel rendelheted meg L. Stipkovits Erika könyveit a HVG Könyvek kínálatából! Használd kedvezménykódunkat a vásárláshoz, és segíts, hogy a pszichológiáról szóló írások minél több emberhez eljussanak!

Hogy hogyan?

A Pszichoforyou minden, a kedvezménykóddal történő vásárlás után megkapja az értékesített könyv árának egy kis részét. A vásárlásoddal így te is támogatsz minket abban hogy továbbra is fennmaradjunk ingyenes, független tartalomszolgáltatóként, és még sokáig végezhessük a munkánkat, ahogyan eddig is: szívvel-lélekkel.
Mert te olvasni szeretsz a pszichológiáról – mi pedig írni.
Köszönjük az egész csapat nevében!

2024. július 31-ig

L. Stipkovits Erika könyvei most a borítón szereplő árhoz képest 25% kedvezménnyel vásárolhatók meg a HVG Könyveken a Pszichoforyou olvasói számára!

KEDVEZMÉNYKÓD: 24PSZFLSE25

 

 

Közelebb egymáshozKözelebb egymáshoz – 11 tévhit párkapcsolatainkról

Párkapcsolati problémáink legtöbbször tudattalanul viruló tévhiteinkben gyökereznek, hamis elképzeléseink pedig sokszor önbeteljesítő jóslatként működnek. De még ebből a csapdahelyzetből is van kiút. A szerző terápiás esetei alapján bemutatja, hogyan befolyásolják tévhiteink érzéseinket és viselkedésünket. Hasznos gyakorlataiból és érdekes tesztjeiből pedig megtudhatjuk, hogyan ismerhetjük meg és fejleszthetjük magunkat párunkkal együtt, hogy valóban közelebb kerüljünk egymáshoz.

 

 

hvgHarmóniában egymással – Újabb 11 tévhit párkapcsolatainkról

Gyermekkorunk és környezetünk hatása erősebb, mint gondolnánk: párkapcsolati problémáink hátterében leggyakrabban az ezekből fakadó tudattalan tévhitek állnak. E hiedelmeink nemcsak a kapcsolat kialakítását nehezítik; a rózsaszín köd időszaka után jelentkező problémák megoldását, a krízisek átvészelését, az újrakezdést is gátolhatják. A szerző terápiás esetek alapján mutatja be, hogyan ismerhetjük fel a boldogságunkat akadályozó hamis elképzeléseinket, érdekes gyakorlatai és tesztjei pedig segítenek a párkapcsolati harmónia kialakításában.

 

 

Mi, együttMi, együtt – Családi kapcsolataink pszichológiája

Az ismert szakpszichológus, pszichoterapeuta ezúttal az olvasói, kliensei és hallgatói által feltett kérdésekre válaszol a korábbi köteteiből vett idézetek segítségével. Teszi mindezt abban a reményben, hogy olvasás közben ráismerünk saját problémáinkra, elgondolkodunk az életünkön és átfogalmazzuk a boldogságról alkotott képünk. A hozzánk közel állók – gyerekek, szülők, nagyszülők, testvérek, férj, feleség vagy társ – és önmagunk mélyebb megismerésével, őszinte elfogadásával ugyanis mi, együtt tehetünk legnagyobb értékeinkért, a kapcsolatainkért.

 

 

Szeretettel sebezveSzeretettel sebezve – Szülőkről felnőtt gyerekeknek

A szerző izgalmas példákon, terápiás eseteken keresztül ismerteti az egyes szülőtípusokat: a borostyán, a szülősítő, az idomár, a jó fej, a mártír, az üveghegy, a szuperszülő, az agresszor, a bátorító szülői viselkedést. Bemutatja a gyakran keveredő típusok hatásait a gyermekekre, a felnőttkori életünkre, kapcsolatainkra, és segít abban, hogy felismerjük szüleink nevelési stílusát – és szülőként, a jobbítás szándékával, sajátunkat is. Tesztjei és gyakorlatai – melyeket szüleinkkel, testvéreinkkel, párunkkal is végezhetünk – fejlesztik önismeretünket, így felnőttként életünk teljesebbé, szülői viselkedésünk, családi- és párkapcsolatunk is harmonikusabbá válhat.

 

Tarts velünk párkapcsolati kibeszélőnk következő részében:

2024. július 18. (Cs) 18:30
L. Stipkovits Erika: Miért félünk az elköteleződéstől? – A kötelékfóbia, és ami mögötte van

Ez is érdekelhet még:  
Tanácsadás | Podcast | Támogatás

Pin It on Pinterest

Share This