Pszichoforyou Ismerkedő csomag – Fizetés

Kedves Leendő Előfizetőnk!

Az alábbi felületen megrendelheted a Pszichoforyou Útitárs programjának Ismerkedő csomagját, amelynek keretein belül 2021 júliusától induló, 10 naponta megjelenő hírlevelünkben az alábbi tartalmakat küldjük meg részedre:

  • ÖNISMERETI GYAKORLATOK: önismereti kérdések, önreflexiónak teret engedő feladatok Herendi Kata, pszichológus, a Pszichoforyou vezető szerkesztőjének ajánlásával
  • IRODALOMTERÁPIÁS TARTALMAK: versek, mesék, novellák felhasználásával készült videók, valamint az azokhoz kapcsolódó, önreflexiónak teret engedő kérdések és gyakorlatok Barkász Heléna klinikai szakpszichológus közreműködésével
  • EMBER&TÖRTÉNET ROVAT TARTALMAI: erőt adó, különleges és a megküzdést támogató emberi történeteket feldolgozó, szakértői reflexiókkal és önismereti tanulságokkal kiegészülő írások. Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou alapító-főszerkesztőjének rovata.

Fizetési adatok


Rendszeres fizetés összege

A fenti összeggel havi rendszerességgel terheljük meg a kártyádat.

Személyes adatok


Számlázási adatok

FONTOS!

  • A Pszichoforyou Útitárs Programra 2021. június 30-ig tudsz kedvezményesen előfizetni. Ezt követően a programba való jelentkezést lezárjuk.
  • Az előfizetést bármikor visszamondhatod és – amennyiben elégedetlen vagy a minőséggel, és ezt az indulást követő 1 hónapon belül jelzed felénk – visszatérítjük az árát.
  • Az előfizetés visszamondásig érvényes, minden évben megújuló tematikával jelentkezünk.
  • Kérünk, figyelj arra, hogy az első néhány tőlünk érkező levél eleinte könnyen a „Promóció” mappába kerülhet az e-mail fiókodban, ezért kövesd figyelemmel azt (vagy a Spam mappádat)!

Kérdésed van? Írj nekünk bátran az utitars [kukac] pszichoforyou.hu címre!

 

Pin It on Pinterest

Share This