Pszichoforyou Ismerkedő csomag – Fizetés

Kedves Leendő Előfizetőnk!

Az alábbi felületen megrendelheted a Pszichoforyou Útitárs programjának Ismerkedő csomagját, amelynek keretein belül 2022 júliusától induló, 10 naponta megjelenő hírlevelünkben az alábbi tartalmakat küldjük meg részedre:

  • ÖNISMERETI GYAKORLATOK: önismereti kérdések, önmagunk mélyebb felfedezésének teret engedő feladatok Herendi Kata pszichológus, a Pszichoforyou vezető szerkesztőjének ajánlásával.
  • ÚJ – KÖNYVTUDATOS: Új rovatot indít Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou alapító főszerkesztője, amelyben olyan pszichológiai és/vagy önismereti könyveket ajánl, amelyek kapcsolódnak a havi témánkhoz. A könyvekkel kapcsolatban megosztja saját élményét, és a gondolatait arról, hogy miért és kinek ajánlja az adott műveket.
  • IMPRÓ & ÖNISMERET: Az improvizációs technikák egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek, felszabadítanak és elmélyítenek. Bokor Ági improvizációs tréner rövid videós tartalmakkal jelentkezik, amelyekben mindig egy izgalmas és önismeretre sarkalló gyakorlatot oszt meg veletek.
  • ZENE & ÖNISMERET ROVAT TARTALMAI: A művészfilmek, videók és önismereti gyakorlatok mellett az adott hónap témájához illeszkedő zeneművek is segítenek megtalálni az utat önmagad jobb megismerése felé. A hónapról hónapra frissülő zenei kínálatot az Óbudai Danubia Zenekar Út a zenéhez program biztosítja, a zeneművek pedig a zenekar vezetője, Hámori Máté ajánlásával érkeznek.

Fizetési adatok


Rendszeres fizetés összege

A fenti összeggel havi rendszerességgel terheljük meg a kártyádat.

Személyes adatok


Számlázási adatok

FONTOS!

  • A Pszichoforyou Útitárs Programra 2022. június 30-ig tudsz előfizetni. Ezt követően a programba való jelentkezést lezárjuk.
  • Az előfizetést bármikor visszamondhatod és – amennyiben elégedetlen vagy a minőséggel, és ezt az indulást követő 1 hónapon belül jelzed felénk – visszatérítjük az árát.
  • Az előfizetés visszamondásig érvényes, minden évben megújuló tematikával jelentkezünk.
  • Kérünk, figyelj arra, hogy az első néhány tőlünk érkező levél eleinte könnyen a „Promóció” mappába kerülhet az e-mail fiókodban, ezért kövesd figyelemmel azt (vagy a Spam mappádat) és engedélyezd, hogy a tőlünk érkező üzenetek az "Elsődleges" levelek közé érkezhessenek!

Kérdésed van? Írj nekünk bátran az utitars [kukac] pszichoforyou.hu címre!

 

Pin It on Pinterest

Share This