Pszichoforyou Útitárs csomag – Fizetés

Kedves Leendő Előfizetőnk!

Az alábbi felületen megrendelheted a Pszichoforyou előfizetésének Útitárs csomagját, amelynek keretein belül 2022 júliusától induló, 10 naponta megjelenő hírlevelünkben az alábbi tartalmakat küldjük meg részedre:

 • ÖNISMERETI GYAKORLATOK: önismereti kérdések, önmagunk mélyebb felfedezésének teret engedő feladatok Herendi Kata pszichológus, a Pszichoforyou vezető szerkesztőjének ajánlásával.
 • ÚJ – KAPCSOLAT & ÖNREFLEXIÓ: Új videós rovatunkban Barkász Heléna klinikai szakpszichológus osztja meg a havi témával kapcsolatos gondolatait, tapasztalatait, kifejezetten a kapcsolatokra és az önreflexióra fókuszálva.
 • ÚJ – KÖNYVTUDATOS: Új rovatot indít Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou alapító főszerkesztője, amelyben olyan pszichológiai és/vagy önismereti könyveket ajánl, amelyek kapcsolódnak a havi témánkhoz. A könyvekkel kapcsolatban megosztja saját élményét, és a gondolatait arról, hogy miért és kinek ajánlja az adott műveket.
 • MŰVÉSZFILMEK: előfizetőink számára minden hónapban ingyenesen elérhetővé teszünk egy, a cinego.hu oldalán elérhető, egész estés művészfilmet, valamint a filmhez kapcsolódó szakértői ajánlókat.
 • LIFEHACK ROVAT: hónapról hónapra megosztunk veletek a testi-lelki egészség megőrzését és a produktivitást támogató szakértői tippeket. Ezek segítségével kicsit másképp nézhettek rá a mindennapi tevékenységeitekre, és meghekkelhetitek a berögzült cselekedeteiteket.
 • IMPRÓ & ÖNISMERET: Az improvizációs technikák egyszerre szórakoztatóak és fejlesztőek, felszabadítanak és elmélyítenek. Bokor Ági improvizációs tréner rövid videós tartalmakkal jelentkezik, amelyekben mindig egy izgalmas és önismeretre sarkalló gyakorlatot oszt meg veletek.
 • ZENE & ÖNISMERET: A művészfilmek, videók és önismereti gyakorlatok mellett az adott hónap témájához illeszkedő zeneművek is segítenek megtalálni az utat önmagad jobb megismerése felé. A hónapról hónapra frissülő zenei kínálatot az Óbudai Danubia Zenekar Út a zenéhez program biztosítja, a zeneművek pedig a zenekar vezetője, Hámori Máté ajánlásával érkeznek.
 • + jár még a részedre 1 alkalom ingyen orientációs tanácsadás évente

Fizetési adatok


Rendszeres fizetés összege

A fenti összeggel havi rendszerességgel terheljük meg a kártyádat.

Személyes adatok


Számlázási adatok

FONTOS!

 • A Pszichoforyou Útitárs Programra az mostani jelentkezési időszakban 2022. június 30-ig tudsz előfizetni. Ezt követően a programba való jelentkezést lezárjuk.
 • Az előfizetést bármikor visszamondhatod és – amennyiben elégedetlen vagy a minőséggel, és ezt az indulást követő 1 hónapon belül jelzed felénk – visszatérítjük az árát.
 • Az előfizetés visszamondásig érvényes, minden évben megújuló tematikával jelentkezünk.
 • Kérünk, figyelj arra, hogy az első néhány tőlünk érkező levél eleinte könnyen a „Promóció” mappába kerülhet az e-mail fiókodban, ezért kövesd figyelemmel azt (vagy a Spam mappádat) és engedélyezd, hogy a tőlünk érkező üzenetek az "Elsődleges" mappába érkezzenek!!

Kérdésed van? Írj nekünk bátran az utitars [kukac] pszichoforyou.hu címre!

Pin It on Pinterest

Share This