Bézs és barna bokacsizma – mutatunk öt rendhagyóan izgalmas módot arra, hogyan viseld ezeket

A bézs és a barna az idei, valamint a jövő év két színbajnoka. Imádni valóak! Ahogy a bokacsizma is azon modellek közé sorolható, amik nélkülözhetetlenek a mindennapokból. Jöjjön öt olyan stílustanács, bohókás ötlet, amivel garantáltan feldobhatóak azok a bizonyos téli, őszi szürke hétköznapok.

1. Az egyszínű nem unalmas

Bár általában a divatban az az egyik szabály, hogy a színek variálhatóságával érdemes élni, azért akadnak kivételek. A bézs női bokacsizma például nagyszerűen mutat egy színben megegyező nadrággal. Ez a tipp azoknak különösen jól jöhet, akik szeretnének azzal az illúzióval élni, hogy a lábaik hossza jelentősen változott, lévén ezzel az egybefolyó színhullámzással ez a típusú érzéki csalódás érhető el.

A CCC választékában a bézs megannyi árnyalata vonul fel, ez talán a legjobb az egész szín iránti lázban, hogy felbukkantak olyan árnyalatok is, amik valamilyen oknál fogva az előző években nem szerepeltek a reflektorok fényében, most azonban bárki élhet velük. Ha mégis nagy lenne a tartózkodás ugyanazon színek tömbösített viselésétől, akkor kezdetben az is nagyszerű ötlet, ha csak minimális árnyalati különbség fedezhető fel mondjuk a bokacsizma meg a harisnya vagy a nadrág között.

2. Törpe sarokra fel!

Sokan azt gondolják, hogy az csak egy divatlegenda, hogy a sarok megléte a tartás egészén változtat: kihangsúlyozza a vádlikat, megemeli a feneket. Ám ez nem egy jól hangzó mítosz, hanem a valóság. Ugyanakkor érthetően nem mindenki vágyik arra, hogy tíz centis sarkokon tipegjen napközben. Így a törpe sarkú modellek kellemes átmenetet kínálhatnak a magassarkú és a sarok nélküli modellek között. Ami az esetükben érdekes, hogy a fent ecsetelt magas sarokhoz köthető előnyök kivétel nélkül bezsebelhetőek anélkül, hogy bokatörő mutatványokat kellene végrehajtani. A CCC online felületén szó szerint sorban állnak ezek az alternatívák a figyelemért, annál is inkább, mert a divatguruk jóslatai alapján ez az az irány, amerre a trend szekere a jövőben is tart majd.

3. A visszafogott díszítés mindenkinek jól áll!

barna női bokacsizma alapjáraton is nagyon vonzó, de ha rojtok, csatok és láncok varázsolják egyedivé, akkor pláne adott a vonzerő. A díszítés évek óta dívik, de úgy néz ki, jelenleg éli aranykorát. Azt az ökölszabályt célszerű szem előtt tartani, hogy aki nem szeretné esztétikailag rövidíteni a lábait, annak megéri csínján bánni a díszítésekkel, és a nagyon masszív, erőteljes motívumokat a magas hölgyekre hagyni.

4. Számít a lábfej!

Bokacsizma vásárlásánál kevesen időznek el azon, hogy vajon mennyire keskeny vagy éppen széles a lábfejük? Ez a dilemma azért érdemleges, különösen a stílusos fellépés szempontjából, mert akiknek például keskeny a lábfejük, és alacsonyak, jó, ha harangnadrág alá rejtik lábfejeiket, ezáltal hosszabbíthatóak a lábak, míg akik nagyon magasak szélesebb lábfejjel, kitűnő taktika, ha bokáig érő, feszes nadrágot viselnek, ezzel ellensúlyozva a hosszú lábak látványát. Bohókás tippek, igaz?

5. A szoknya hossza is hozzáadhat az összhatáshoz!

Végül a középhosszú fazonok, amik nagyjából térdig érnek, újfent a hosszú lábak érzetére erősítenek rá. De megéri kipróbálni a lehetőségeket, ami a CCC üzleteiben országszerte gond nélkül megoldható.

Pin It on Pinterest

Share This