Mi a Pszichoforyou Pozitív?

A Pszichoforyou POZITÍV a Pszichoforyou magazin támogatói és közösségi programja, melynek keretében olvasóink segítségét kérjük, hogy cikkeinken, projektjeinken keresztül tovább szolgálhassuk a lelki egészség ügyét. A munkánkat támogató olvasóink egy olyan közösség részesévé válnak, amelynek tagjai a közös értékek és a lelki egészség témája mentén online, egy Facebook-csoportban, valamint személyesen, rendezvényeinken, író-olvasó találkozóinkon is kapcsolódhatnak egymáshoz.

Támogass minket!

Rendszeres támogatás Egyszeri támogatás

A “SZÍVVEL-LÉLEKKEL ADOK!” gombra kattintva átirányítunk a Simple bankkártyás fizetési rendszerébe. Kérjük, olvasd el a Tájékoztatónkat a Bankkártyás fizetés menetéről. (Ha a rendszeres utalás mellett döntesz és később meggondolnád magad, akkor a regisztrációdat és ezzel együtt a rendszeres támogatás folyósítását a támogatás indulásakor kapott levélben található linkre kattintva bármikor törölheted.)

Mire fordítjuk a beérkezett támogatásokat?

az online felületen megjelenő cikkek írására
rendezvények és író-olvasó találkozók szervezésére
workshopok lebonyolítására
videós anyagok készítésére
a magazin print formátumú megjelentetésére

Ha csak minden 10. olvasónk úgy dönt, hogy egy napi menü árával, havi rendszerességgel támogatja a munkánkat, akkor a befolyt összegből ezt mind meg tudjuk valósítani.

Leszek az egyik!

Miért csináljuk?

Mert hiszünk abban, hogy ha a világot a pszichológia tudományának fénytörésében szemléljük, az segíthet felismerni fontos összefüggéseket, amik erőt adhatnak a változáshoz. Úgy gondoljuk, ez segíthet abban is, hogy kicsit jobban értsük és megértsük egymást, és ez által könnyebben boldoguljunk ebben a sokszor felszínes és szorongást keltő világban.

Mert a Pszichoforyou sokkal több mint egy magazin – a Pszichoforyou egy ügy. A lelki egészség ügye, amiről minél több embernek tudnia kell.

Ez szerintem is fontos!

Hogyan készül egy Pszichoforyou cikk?

Egy átlagos Pszichoforyou cikken minimum egy hétig dolgozunk, és hozzávetőleg 15-20 munkaórát fordítunk annak elkészítésére. És hogy mitől lesz egy cikk szakmailag hiteles és közérthető? Milyen munkafolyamatokon megy keresztül egy írás, mielőtt közöljük? Íme, a „szívvel-lélekkel” cikkek receptje:

 1. Követjük a tudományos eredményeket
 2. Olvasunk, informálódunk a lelki egészség témájában
 3. Megtervezzük a cikkek témáit
 4. Kutatunk a szakirodalomban
 5. Fordítunk, konzultálunk
 6. Megírjuk a cikket
 7. Az írást szerkesztjük, korrektúrázzuk
 8. Szakmailag lektoráljuk, ellenőrizzük és jóváhagyatjuk az anyagot
 9. Beszerkesztjük, képekkel illusztráljuk, publikáljuk
 10. Válaszolunk a beérkező kommentekre, olvasói levelekre
Értékelem a minőséget!

Miért kérünk segítséget?

A Pszichoforyou működését jelenleg a hirdetésekből befolyt bevételekből és a rendezvényeink bevételéből finanszírozzuk. Ez azonban nem elegendő ahhoz, hogy egy professzionális körülmények között működő szerkesztőség legyünk – teljes munkaidőben dolgozó csapattal, irodával – kevesebb éjszakai és hétvégi műszakkal…

Ingyenes, független, szakmailag hiteles, az értékei mellett elkötelezett tartalomszolgáltató vagyunk – és azok is maradunk! Hiszünk a megalkuvástól mentes újságírói munkában, a szakmai alázatban. És mindennél jobban hiszünk az olvasóinkban, akik nélkül a Pszichoforyou nem létezhetne.

A működésünket elsősorban a segítő szándék vezérli – nem a kattintásszám, vagy a mindenáron való profitszerzés, viszont ahhoz, hogy ezen a színvonalon és még nagyobb intenzitással folytathassuk a munkánkat, segítségre van szükségünk.

Rendben, segítek!

A mi történetünk

Honnan indultunk és hova jutottunk? Melyek a legfontosabb értékeink? Mire figyelünk, amikor a cikkeket írjuk? Íme, a Pszichoforyou-sztori!

Lássuk a folytatást!

Szívvel-lélekkel TESZEK

Ha úgy érzed, most nem fér bele, hogy egyszeri vagy rendszeres utalással támogasd a munkánkat, semmi baj! Így is segíthetsz!

 • Kövesd és kedveld az oldalunkat a Facebookon!
 • Állítsd be a Megjelenítés elsőként opciót a Pszichoforyou bejegyzéseire!
 • Kedveld vagy oszd meg a neked tetsző tartalmakat: minden megosztás, kedvelés segít abban, hogy minél több emberhez eljussunk.
 • Maradjunk kapcsolatban: iratkozz fel a hírlevelünkre, így biztosan nem maradsz le a cikkeinkről!
 • Ajánld az ismerőseidnek a Pszichoforyou-t!

Szívvel-lélekkel KÖSZÖNJÜK

Ha úgy döntesz, hogy rendszeresen támogatod a munkánkat, a visszaigazoló e-maillel együtt küldünk neked egy Pszichoforyou Pozitív tanúsítványt, amellyel (amennyiben a támogatás státusza aktív)

 • minden rendezvényünkön ingyenesen részt vehetsz;
 • meghívunk a Pszichoforyou Pozitív támogatói részére szervezett, exkluzív író-olvasó találkozóinkra;
 • további kedvezményeket vehetsz igénybe, amelyekről folyamatosan tájékoztatunk majd a regisztráció során megadott e-mail címeden. 

Hálásan köszönjük, ha segíted a munkánkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy tovább szolgálhassuk a lelki egészség ügyét!

Ha a támogatói programmal kapcsolatban kérdésed van, vagy törölnéd a regisztrációdat, azt kérjük, hogy az info@pszichoforyou.hu e-mail címen jelezd, és 24 órán belül teljesítjük a kérésedet. Regisztrációdat és ezzel együtt a rendszeres támogatás folyósítását a támogatás indulásakor kapott levélben található linkre kattintva saját kezűleg is törölheted. 

Pin It on Pinterest

Share This