Mi a Pszichoforyou Pozitív?

A Pszichoforyou POZITÍV a Pszichoforyou magazin támogatói és közösségi programja, melynek keretében olvasóink segítségét kérjük, hogy cikkeinken, projektjeinken keresztül tovább szolgálhassuk a lelki egészség ügyét. A munkánkat támogató olvasóink egy olyan közösség részesévé válnak, amelynek tagjai a közös értékek és a lelki egészség témája mentén online, egy Facebook-csoportban, valamint személyesen, rendezvényeinken, író-olvasó találkozóinkon is kapcsolódhatnak egymáshoz.

A fenti gombra kattintva átirányítunk a Simple bankkártyás fizetési rendszerébe. Kérjük, olvasd el a Tájékoztatónkat a Bankkártyás fizetés menetéről.

Mire fordítjuk a beérkezett támogatásokat?

az online felületen megjelenő cikkek írására
előadások szervezésére
workshopok lebonyolítására
videós anyagok készítésére
kiadványok szerkesztésére

Ha csak minden 10. olvasónk úgy dönt, hogy egy napi menü árával, havi rendszerességgel támogatja a munkánkat, akkor a befolyt összegből ezt mind meg tudjuk valósítani.

Leszek az egyik!

Miért csináljuk?

Mert hiszünk abban, hogy ha a világot a pszichológia tudományának fénytörésében szemléljük, az segíthet felismerni fontos összefüggéseket, amik erőt adhatnak a változáshoz. Úgy gondoljuk, ez segíthet abban is, hogy kicsit jobban értsük és megértsük egymást, és ezáltal könnyebben boldoguljunk ebben a sokszor felszínes és szorongást keltő világban.

Mert a Pszichoforyou sokkal több mint egy magazin – a Pszichoforyou egy ügy. A lelki egészség ügye, amiről minél több embernek tudnia kell.

Ez szerintem is fontos!

Hogyan készül egy Pszichoforyou cikk?

Egy átlagos Pszichoforyou cikken minimum egy hétig dolgozunk, és hozzávetőleg 15-20 munkaórát fordítunk annak elkészítésére. És hogy mitől lesz egy cikk szakmailag hiteles és közérthető? Milyen munkafolyamatokon megy keresztül egy írás, mielőtt közöljük? Íme, a „szívvel-lélekkel” cikkek receptje:

 1. Követjük a tudományos eredményeket
 2. Olvasunk, informálódunk a lelki egészség témájában
 3. Megtervezzük a cikkek témáit
 4. Kutatunk a szakirodalomban
 5. Fordítunk, konzultálunk
 6. Megírjuk a cikket
 7. Az írást szerkesztjük, korrektúrázzuk
 8. Szakmailag lektoráljuk, ellenőrizzük és jóváhagyatjuk az anyagot
 9. Beszerkesztjük, képekkel illusztráljuk, publikáljuk
 10. Válaszolunk a beérkező kommentekre, olvasói levelekre
Értékelem a minőséget!

Miért kérünk segítséget?

A Pszichoforyou működését jelenleg a hirdetésekből befolyt bevételekből és az előadásaink bevételéből finanszírozzuk. Ez azonban nem elegendő ahhoz, hogy egy professzionális körülmények között működő szerkesztőség legyünk – teljes munkaidőben dolgozó csapattal, irodával – kevesebb éjszakai és hétvégi műszakkal…

Ingyenes, független, szakmailag hiteles, az értékei mellett elkötelezett tartalomszolgáltató vagyunk – és azok is maradunk! Hiszünk a megalkuvástól mentes újságírói munkában, a szakmai alázatban. És mindennél jobban hiszünk az olvasóinkban, akik nélkül a Pszichoforyou nem létezhetne.

A működésünket elsősorban a segítő szándék vezérli – nem a kattintásszám, vagy a mindenáron való profitszerzés, viszont ahhoz, hogy ezen a színvonalon és még nagyobb intenzitással folytathassuk a munkánkat, segítségre van szükségünk.

Rendben, segítek!

A mi történetünk

Honnan indultunk és hova jutottunk? Melyek a legfontosabb értékeink? Mire figyelünk, amikor a cikkeket írjuk? Íme, a Pszichoforyou-sztori!

Lássuk a folytatást!

Szívvel-lélekkel TESZEK

Ha úgy érzed, most nem fér bele, hogy egyszeri vagy rendszeres utalással támogasd a munkánkat, semmi baj! Így is segíthetsz!

 • Kövesd és kedveld az oldalunkat a Facebookon!
 • Állítsd be a Megjelenítés elsőként opciót a Pszichoforyou bejegyzéseire!
 • Kedveld vagy oszd meg a neked tetsző tartalmakat: minden megosztás, kedvelés segít abban, hogy minél több emberhez eljussunk.
 • Maradjunk kapcsolatban: iratkozz fel a hírlevelünkre, így biztosan nem maradsz le a cikkeinkről!
 • Ajánld az ismerőseidnek a Pszichoforyou-t!

Szívvel-lélekkel KÖSZÖNJÜK

Ha úgy döntesz, hogy rendszeresen támogatod a munkánkat, a visszaigazoló e-maillel együtt küldünk neked egy Pszichoforyou Pozitív tanúsítványt, amellyel (amennyiben a támogatás státusza aktív)

 • minden rendezvényünkön ingyenesen részt vehetsz;
 • további kedvezményeket vehetsz igénybe, amelyekről folyamatosan tájékoztatunk majd a regisztráció során megadott e-mail címeden. 

Hálásan köszönjük, ha segíted a munkánkat és hozzájárulsz ahhoz, hogy tovább szolgálhassuk a lelki egészség ügyét!

Ha a támogatói programmal kapcsolatban kérdésed van, vagy törölnéd a regisztrációdat, azt kérjük, hogy az info@pszichoforyou.hu e-mail címen jelezd, és 24 órán belül teljesítjük a kérésedet. Regisztrációdat és ezzel együtt a rendszeres támogatás folyósítását a támogatás indulásakor kapott levélben található linkre kattintva saját kezűleg is törölheted. 

Pin It on Pinterest

Share This