HVG Könyvek 30% kedvezménnyel!

30%-os kupon a Pszichoforyou olvasóinak a HVG Könyvek valamennyi párkapcsolati témájú könyvére.

Érvényes 2024. február 1-29-ig. A kedvezmény a könyv borítón feltüntetett árából kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

Kuponkód: PFYLOVE30

Használd kedvezménykódunkat a vásárláshoz, és segíts, hogy a pszichológiáról szóló írások minél több emberhez eljussanak! Hogy hogyan?

A Pszichoforyou minden, a kedvezménykóddal történő vásárlás után megkapja az értékesített könyv árának egy kis részét. A vásárlásoddal így te is támogatsz minket abban hogy továbbra is fennmaradjunk ingyenes, független tartalomszolgáltatóként, és még sokáig végezhessük a munkánkat, ahogyan eddig is: szívvel-lélekkel.
Mert te olvasni szeretsz a pszichológiáról – mi pedig írni.
Köszönjük az egész csapat nevében!

Ezeket a könyveket már ajánlottuk:

 

Tanács Eszter: Nők gyermek nélkül

Vannak olyan témák, amikkel kapcsolatban néha úgy tűnik, mindenkinek megingathatatlan véleménye, kész válaszai és indulatai vannak – csak éppen valahogy türelme nincs senkinek, hogy végighallgassa a „teljes sztorit”. Ilyen a gyermekvállalás kérdése is, legalábbis az az oldala, amikor valaki erre a bizonyos kérdésre nemmel felel; nem figyelünk, nem hallgatunk, nem is igazán kérdezünk, csak címkézünk, „dobozolunk”, ítélünk. Pedig minden nem mögött ott van egy történet – ahogy az Tanács Eszter Nők gyermek nélkül című könyvéből is kiderül.

 

Megyeri Zsuzsanna: Gyere közelebb! – Visszatalálni egymáshoz párterápia segítségével

Egy jól működő párkapcsolat kialakítása és fenntartása időt, figyelmet, odafordulást, törődést igényel, hiszen a kapcsolat állandóan változik, velünk együtt alakul és formálódik. Ám az is gyakran előfordul, hogy megbomlik az egyensúly, megreked a kapcsolat dinamikája, és elindul egy távolodási, elhidegülési folyamat, ami sok esetben nehéz feladat elé állítja a pár tagjait. Megyeri Zsuzsanna pszichológus, párterapeuta Gyere közelebb! – Visszatalálni egymáshoz párterápia segítségével című könyvében arra a kérdésre ad választ: Hogyan lehet a párterápia által újra közelebb kerülni egymáshoz?

 

Guy Winch: Hogyan gyógyítsunk meg egy összetört szívet?

Csaknem mindenki életében eljön az a pillanat, amikor szembe kell néznie a szerelmi bánat fájdalmával. De miért van az, hogy egy szakítás után sokszor hónapokon, éveken keresztül háborog a lelkünk? Hova tűnik ilyenkor az erő, aminek a segítségével az élet más területein – például a munkahelyünkön – gond nélkül hárítjuk el az elénk gördülő akadályokat? Miért veszi semmibe a társadalom és a környezet ezt a pokoli fájdalmat, és miért tagadjuk néha még saját magunk előtt is a szakítással járó nehéz érzéseket? És hogyan lehet kilábalni ebből az állapotból?

 

 

Érvényes 2024. február 1-29-ig. A kedvezmény a könyv borítón feltüntetett árából kerül levonásra, más akcióval nem összevonható.

Kuponkód: PFYLOVE30

        .

Pin It on Pinterest

Share This