„Azt hittük, eljön majd a pillanat, amikor megnyugodhatunk…”(PFY Lélekerősítő Podcast 6. adás)

Szerző: | 2020. 05. 25. |

„Ha egyszer ennek vége lesz…” Eleinte gyakran sóhajtottunk fel így a karantén idején, amikor még naivan azt gondoltuk, hogy járványhelyzetnek lesz egy jól lehatárolható végpontja.

Azt hittük, eljön majd a pillanat, amikor megnyugodhatunk; amikor kiszabadulunk, és egymás karjaiba borulva megünnepelhetjük a visszakapott szabadságunkat.

Aztán szépen lassan kénytelenek vagyunk szembesülni a ténnyel, hogy ennek a történetnek a végére sokkal később kerül majd pont, mint azt eredetileg feltételeztük.

Sajnos, ahogy a vírus, úgy a bizonytalanság is velünk marad. Hogyan tudjuk megtalálni a félelmeink és a fojtogató szabályok között a nyugalmat és az önfeledt szabadságot?

Miért fontos nagyon, hogy most ne arra figyeljünk, ami elveszett, hanem arra, ami van? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszegettünk a legfrissebb Podcast-adásunkban, ahol ezúttal sem kerültük ki a nehéz témákat, de nagyon figyeltünk rá, hogy minél több, a megküzdés során hasznos szempontot mutassunk nektek.

Hallgassátok és fogadjátok szeretettel a Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast 6. adását.

Az adást meghallgathatod Spotify-on…

…és Anchor-on is.

Készítette: Herendi Kata & Szabó Eszter Judit

Utómunka: Tóth Zsófia

További információ a Herba Relax termékről: www.goodwill.hu/termek/herba-relaxSEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szólj hozzá!

Szerző

Szabó Eszter Judit
Kommunikációs szakember, újságíró. Hisz az önismereti- és terápiás munka sorfordító erejében. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy jógázni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest

Share This