„Azt hittük, eljön majd a pillanat, amikor megnyugodhatunk…”(PFY Lélekerősítő Podcast 6. adás)

Szerző: | 2020. 05. 25. | PODCAST | Olvasási idő: 2 perc

„Ha egyszer ennek vége lesz…” Eleinte gyakran sóhajtottunk fel így a karantén idején, amikor még naivan azt gondoltuk, hogy járványhelyzetnek lesz egy jól lehatárolható végpontja.

Azt hittük, eljön majd a pillanat, amikor megnyugodhatunk; amikor kiszabadulunk, és egymás karjaiba borulva megünnepelhetjük a visszakapott szabadságunkat.

Aztán szépen lassan kénytelenek vagyunk szembesülni a ténnyel, hogy ennek a történetnek a végére sokkal később kerül majd pont, mint azt eredetileg feltételeztük.

Sajnos, ahogy a vírus, úgy a bizonytalanság is velünk marad. Hogyan tudjuk megtalálni a félelmeink és a fojtogató szabályok között a nyugalmat és az önfeledt szabadságot?

Miért fontos nagyon, hogy most ne arra figyeljünk, ami elveszett, hanem arra, ami van? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszegettünk a legfrissebb Podcast-adásunkban, ahol ezúttal sem kerültük ki a nehéz témákat, de nagyon figyeltünk rá, hogy minél több, a megküzdés során hasznos szempontot mutassunk nektek.

Hallgassátok és fogadjátok szeretettel a Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast 6. adását.

Az adást meghallgathatod Spotify-on…

…és Anchor-on is.

Készítette: Herendi Kata & Szabó Eszter Judit

Utómunka: Tóth Zsófia

További információ a Herba Relax termékről: www.goodwill.hu/termek/herba-relax

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Szabó Eszter Judit
Kommunikációs szakember, újságíró. Hisz az önismereti- és terápiás munka sorfordító erejében. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy jógázni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest

Share This