Kincsvadászatra fel! Elindul a Pszichoforyou #SAJÁTÉLMÉNY rovata!

Szerző: | 2016. 06. 03. | #SAJÁTÉLMÉNY | Olvasási idő: 3 perc

Végre elkezdődött a nyár, és a nyárral együtt útjára indítjuk a Pszichoforyou friss, ropogós, új rovatát is. Régóta tervezgettük már, hogy a sok objektív cikk mellett, teret kapjanak a véleményünket, élményeinket, tapasztalatainkat tartalmazó írások is. Így született meg a #SAJÁTÉLMÉNY rovat, a mi kis „szubjektív játszóterünk”, a hely, ahol a szerkesztőség tagjai, az újságíró objektív szemüvegét egy kis időre leveszik, hogy aztán fejest ugorhassanak az élményekbe. Mert, hogy alapvetően erről szól majd ez a rovat: át- és megélt élményekről, tapasztalásokról, benyomásokról, amelyeket megosztunk veletek.

sajatelmeny

Legyen szó transztáncról, meditációról, akrojógáról, pszichodrámáról, művészetterápiáról, időmenedzsment tréningről, vagy éppen az El Caminoról, elmegyünk, megnézzük, kipróbáljuk, átéljük, hogy aztán leírjuk – azaz megosszuk veletek a tapasztalatinkat. De ebben a rovatban olvashattok majd sorozatokról, filmekről, könyvekről, színházi előadásokról készült kritikákat, szubjektívebb hangvételű ajánlókat is.

Ahogy a nálunk megjelenő cikkekkel, ezekkel az írásokkal is adni szeretnénk nektek: bátorságot, erőt és nem utolsó sorban információt, olyan módszerekről, programokról, amelyek segíthetnek teljesebbé, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tenni az életet.

Tudjuk mi is, hogy ezektől a módszerektől és élményektől sokszor vissza- és távol tart az ismeretlentől való félelem, vagy az információhiány. Mi most fejest ugrunk ebbe az ismeretlenbe, alámerülünk az élményekbe, és azon leszünk, hogy a lehető legtöbb kincset előhalásszuk nektek.

vizeses

Reméljük, hogy jó sok ilyen kincsre bukkannunk majd – és ha rajtunk múlik, mindet megosztjuk veletek! Mert ez a rovat nem a mi saját élményeinkről szól elsősorban, hanem – ahogy arra a rovat neve előtti hashtag is utal – ezeket az élményeket mi most „bedobjuk a közösbe”. Tesszük ezt annak érdekében, hogy eljussanak minél több olyan emberhez, aki hozzánk hasonlóan szeretne az át- és megélt élményeken és tapasztalásokon keresztül fejlődni, változni.

Mi azon leszünk, hogy a rovatban megjelenő írások hozzásegítsenek Titeket ehhez!

Fotó forrás: itt és itt

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Szabó Eszter Judit
Kommunikációs szakember, újságíró. Hisz az önismereti- és terápiás munka sorfordító erejében. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy jógázni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest

Share This