Hogyan viseld az Ugg csizmádat? – Nézz meg 4 stílusos ötletet! (X)

Szerző: | 2023. 01. 05. | Kanapé | Olvasási idő: 4 perc

A ’80-as és ’90-es évek örök darabjainak reneszánsza után úgy tűnik, a 2000-es évek elején viselt kedvenceink nagy visszatérését is megélhetjük. Közülük is kiemelkedik azonban egy, ami összehasonlíthatatlanul kényelmesebb viselet, mint a crop top és a csípőnadrág: ez pedig nem más, mint az Ugg csizma.

Ki ne emlékezne a lábat puhán, melegen körülölelő, könnyű kis csizmára, amit olyan egyszerű volt felkapni egy őszi reggelen, hogy elcsoszogjunk benne a kedvenc kávézónkba vagy az irodába? Ha van olyan darab a 2000-es évek elejéről, ami igazán megérdemli, hogy újra a mindennapjaink része legyen, az egészen biztosan az Ugg csizma. Az Ugg örök – de hogyan viseljük 2022 nagy visszatérőjét?

Az örök Ugg

Az Ugg nagy reneszánszában vitathatatlan szerepet játszik Bella Hadid merész párosítása, aki 2022 szeptemberében apró fehér sortban, fekete dzsekiben és a mára ikonikussá vált platform Ugg csizmájában sétálgatott Manhattan utcáin a barátjával. Ám akkor sem kell kétségbeesned, ha az itthoni őszi időjárás nem kedvez egy hasonló kombinációnak: az Ugg csizmát ma már bátran viselheted úgy, ahogyan az a saját stílusodhoz a legjobban illeszkedik.

https://www.ecipo.hu/noi/csizmak-es-egyebek/ugg.html

Elhoztunk neked négy ötletet, amiből inspirációt meríthetsz, ha szívesen bújnál bele újra a 2000-es évek elejének pihepuha kedvencébe. Lássuk, hogyan viselhetjük 2022-ben is stílusosan az Ugg csizmát!

1. Ugg farmerrel – de milyennel?

Ha Ugg, akkor szigorúan szűk szárú farmer – figyelmeztetett minden stíluskalauz a 2000-es évek elején. Mára azonban (szerencsére) elmondhatjuk: szabad a gazda, ha arra kerül sor, hogy farmert válasszunk az Ugg csizmánk mellé. A szűk szárú, skinny farmerek ugyanis nem mindenki számára komfortosak, és sokan előnytelen választásnak érzik – az Ugg csizmával kiegészített outfit legfontosabb jelszava pedig a kényelem. Bátran párosítsd hát akár bővebb, egyenes-, vagy trapézszárú farmerrel is!

Fotó: Pinterest

2. Hosszú zokni? Igen!

Ha valamit igazán érdemes az itthoni zimankós időjárásba is átcsempésznünk Bella Hadid szettjéből, az a hosszú zokni. Érdekesség, hogy az Ugg csizmákat, mivel gyapjúból készülnek, hagyományosan zokni nélkül kellene viselnünk. Ha mégis szívesebben bújsz bele zoknival együtt, válassz olyat, amelyiknek a szára magasabb a csizmáénál. Akár le is hajthatod kicsit a lazább, „legyűrt” hatás kedvéért.

Fotó: METCHA

3. Sportosan – miért ne?

Az Ugg egyik legnagyobb előnye, hogy tényleg egy pillanat alatt bármikor, bárhová felkaphatod. Miért ne viselhetnéd hát akkor is, ha otthonról ugrasz le egy pillanatra, vagy edzésről jössz – úgy, ahogy vagy? Ha a sportos, kényelmes stílus híve vagy, nincs kedved hosszan válogatni a ruhák között szombat reggel, vagy kibújni a kedvenc melegítődből, csak ugorj bele az Ugg csizmádba, és máris kész a szetted!

https://www.ecipo.hu/under_armour.html

Fotó: Pinterest

 4. Elegancia ÉS kényelem – ide vele!

Az Ugg 2022-es visszatérésének nagy tanulsága: nem kell többé választanunk a letisztult megjelenés és a kényelem között. Bátran viseld az Ugg csizmádat egy hosszabb blézerrel, elegáns ruhával vagy akár nadrággal és a kedvenc őszi kézitáskáddal kombinálva!

Hogyan válasszuk ki a tökéletes őszi táskát?

Fotó: Repeller

A 2000-es évek eleje óta az Ugg sok mindenen ment keresztül: szerepelt „csak leggings mellé”, „szoknyával tilos”, de még „stílusbűn” listákon is. Mára azonban tudjuk, hogy a kényelmes, strapabíró társunk kiegészítésével komponált szetteknek csak a fantáziánk szabhat határt, és mostantól úgy viselhetjük az Ugg csizmánkat, ahogy talán mindig is kellett volna: szabadon; úgy, ahogyan nekünk a legjobban tetszik.

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This