Magány – Miért nehéz kapcsolódni? – Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast (III./5.)

Szerző: | 2021. 06. 12. | PODCAST | Olvasási idő: 2 perc
„Ti kértétek, mi mondjuk!” Ezen a vezérvonalon haladunk a Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast 3. évadában, amiben olyan témákról beszélgetünk, amelyeket ti javasoltatok.

 Ismét egy nehezebb, gyakran mostohán kezelt témát dolgoztunk fel, de nem ok nélkül: az elmúlt egy-másfél évben rengetegen néztünk farkasszemet a magány érzésével. Megtapasztalhattuk milyen, ha nem tudunk kapcsolódni másokhoz, ha el vagyunk zárva szeretteinktől, embertársainktól.   

„A magány érzése azt jelzi, hogy valamit változtatnunk kell.”   

Hogyan lehet mégis túllendülni a mélyponton? Hogyan lehet építkezni egy lelkileg ennyire megterhelő állapotból? Meddig érdemes leásnunk a lelkünkben, hogy kiderítsük magányosságunk „igazi” okát? Okolhatjuk a közösségi médiát a mardosó, nehéz érzésekért?
  
Herendi Kata és Szabó Eszter Judit ismét a téma mélyére ásott, minden perspektívából igyekeztek a főbb kérdéseket összeszedni, így ismét egy tartalmas, jó hangulatú 60 perccel és egy nagy bejelentéssel készültek.  Hallgassatok ránk ezúttal is!   

Készítette: Herendi Kata és Szabó Eszter Judit

Utómunka: Tóth Zsófia

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This