Triumph melltartók – 5+1 tipp, hogy megtaláld a tökéletes modellt (X)

Szerző: | 2023. 02. 23. | Kanapé | Olvasási idő: 3 perc

A tökéletes melltartó kiválasztása nehéz feladat lehet, de fontos, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb szabást és tartást. Ha kényelmetlen melltartót viselsz, az a megjelenéseden és a hangulatodon is nyomot hagyhat. Ha azonban megtalálod azt a modellt, ami valóban illik hozzád, el sem tudod majd képzelni a napjaidat nélküle.

triumph

Kövesd az alábbi lépéseket, hogy megtaláld a tökéletes melltartót!

1. Kéznél van a mérőszalagod?

A megfelelő melltartó megtalálásának első lépése az, hogy megismerd a pontos méretedet. Vedd elő a mérőszalagot, és mérd meg a mellbőségedet a melled legmagasabb pontjánál, és a mell alatt a bordáid kerületét is. A kapott értékek segítenek abban, hogy a melltartód pántja és kosara valóban jól illeszkedjen.

2. Milyen stílust keresel?

A különböző élethelyzetek és alkalmak más-más melltartót igényelnek. Gondold végig, milyen stílusú melltartóra lenne szükséged! Sportosabb darabra? Kényelmes fazonra az otthoni munkanapokhoz, mint a Triumph merevítő nélküli melltartó? Biztos tartásra a kedvenc blúzod alatt? Szánj időt arra, hogy feltérképezd az igényeidet!

3. Ugye, figyelsz a pántra is?

A pánt döntő fontosságú a melltartó általános illeszkedése szempontjából. Szorosan, de kényelmesen kell a bordaívedhez simulnia, és szintben kell lennie elöl és hátul is. A félrecsúszó, bőrödbe vágó pánt nagyon sok kényelmetlenséget tud okozni, ezért mindig érdemes már a melltartó kiválasztásakor ellenőrizni, helyesen illeszkedik-e.

Desigual télikabát ajánlatok

4. A nagy kosár-helyzet

A melltartó kosarának elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy teljesen elfedje a melledet anélkül, hogy felül vagy középen „kiesne” belőle. Ügyelj arra, hogy a kosár mérete megfelelő legyen: ha túl nagy üres helyet látsz a bőröd és a melltartó között, vagy ráncolódik, megtörik az anyag, próbálj fel egy másik méretet is!

5. Mennyire érzed magad kényelmesen?

A tökéletes melltartó kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont az, hogy kényelmesen érezd magad az adott darab viselése során. Figyelj arra, hogy a pánt ne vágjon a bőrödbe, és ne okozzon fájdalmat vagy kényelmetlenséget az alsó merevítőszál sem! Győződj meg arról, hogy szabadon tudsz mozogni a melltartóban anélkül, hogy elmozdulna, félrecsúszna és igazgatnod kellene!

Hogyan viseljünk úgy női pulóvert, hogy stílusos megjelenést kapjunk?

+1. Tarts lépést a tested változásával!

Ne feledd: a melltartód mérete idővel változhat, és előfordulhat, hogy a megszokott, az évek során eddig bevált méreted már nem kényelmes többé. Érdemes néhány évente újra megmérned magad, hiszen a sport, a várandósság vagy a testsúlyunk változása a melltartónk méretére is hatással lehet.

Ezekkel az egyszerű lépésekkel már úton is vagy, hogy megtaláld a számodra tökéletes melltartót, és egész nap magabiztosan és kényelmesen érezd magad.

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This