Mi maradunk! És ti? – A Pszichoforyou közérdekű közleménye

Szerző: | 2018. 02. 11. | Social&Smart | Olvasási idő: 3 perc

Röviden: arra kérünk titeket, hogy – amennyiben nem szeretnétek lemaradni a cikkeinkről – az alábbi kép alapján állítsátok be a Facebook-on, hogy a posztjaink biztosan minden alkalommal megjelenjenek az idővonalatokon.

Picit hosszabban

A Pszichoforyou az elmúlt két és fél évben, az oldal indulása óta egy csodálatos közösséggé fejlődött. El se hisszük, hogy 43 ezren követtek, és havonta 200 ezren olvastok minket! Ebben nagy szerepe van a Facebook-nak, ahol az elmúlt években rövid idő alatt, sok emberhez juthattak el a cikkeink. Ezért tulajdonképpen hálásak lehetünk a legnagyobb közösségi oldalnak.

Ez az oldal azonban néhány hete hozott egy döntést, miszerint a felhasználók idővonalán hátrébb sorolja a tartalomszolgáltatók, például híroldalak, magazinok posztjait, így a mi megosztásainkat is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy organikusan ritkábban találkozhattok a cikkeinkkel az idővonalatokon, mert azon jellemzően az ismerőseitek megosztásai, fotói és posztjai jelennek meg.

Szerencsére a Facebook hagyott egy kiskaput!

Beállíthatjátok, ha egy oldal (jelen esetben a Pszichoforyou) bejegyzéseit minden alkalommal látni szeretnétek.

Nincs más dolgotok, mint a fenti illusztráción jelzett módon bepipálni a „Megjelenítés elsőként” gombot. (Fontos, hogy a követés és a kedvelés gomb nem elegendő, ezen felül kell kattintani, a „Megjelenítés elsőként”, vagy ha angolul használod az oldalt, akkor a „See first” gombra.

Ha biztosra akarsz menni, akkor az alábbi ábra szerint jelzett beállításokkal is jelezheted, hogy az elsők között és minden alkalommal igényt tartasz a megosztásainkra – vagyis a cikkeinkre.

A Facebook kezdőoldaladon, a bal fölső sarokban kattints a Hírfolyam menüpont mellett található 3 kis pontra, majd ott kattints az „Elsőként megjelenők beállításai” elnevezésű gombra. Itt be tudod jelölni, hogy a Pszichoforyou tartalmait az elsők között jelenítse meg az idővonaladon a Facebook.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Ezen felül a Hírlevelünkre is feliratkozhatsz: ezt hetente egyszer, jellemzően hétvégén szoktuk küldeni, és az előző héten megjelent, legfrissebb cikkeinket tartalmazza. Ez is egy módja annak, hogy minden cikkünk eljusson hozzád. A Hírlevél, és minden, az oldalon megjelenő tartalom, ahogy eddig is, ingyenes, és az is marad.

Reméljük, hogy ti is velünk maradtok!

A magunk részéről mi továbbra is itt leszünk, írjuk a cikkeket Szívvel. Lélekkel. Nektek. Bár ez a változás picit megnehezíti, hogy kapcsolatban maradjunk, megígérhetjük, hogy mi nem fogunk változni: ahogy az indulás pillanatától, ezentúl is azon leszünk, hogy a cikkeinken keresztül adjunk Nektek – tartalmas, érdekes cikkeket, gondolatokat, erőt, hitet.

Ahelyett, hogy megremegnénk a legnagyobb közösségi oldal közelgő változásától, egyszerűen csak tesszük tovább a dolgunk, bízunk bennetek, és abban, hogy ragaszkodtok hozzánk és ezután is az olvasóink maradtok.

Mi itt leszünk, és ahogy eddig is, ezután is számítunk rátok!

Szeretettel,

A Pszichoforyou csapata

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Szabó Eszter Judit
Kommunikációs szakember, újságíró. Hisz az önismereti- és terápiás munka sorfordító erejében. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy jógázni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest

Share This