Életem filmje – Lélekerősítő különkiadás Limpár Imrével (5. rész)

Szerző: | 2020. 05. 12. | Lélekerősítő | Olvasási idő: 1 perc

Miért fontos tisztában lennünk azzal, hogy az életünknek van egy szubjektív igazsága? Tudunk-e életterületekben gondolkodni? Mi az a HFFP, és miben segíthet? Többek között ezeket a kérdéseket is megválaszolja Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus a Pszichoforyou Lélekerősítő videósorozatának eheti részében, amelyben ezúttal sem lesz hiány izgalmas gondolatkísérletekben és húsba vágó önismereti kérdésekben.

Állandó szakértőnk ezen a héten kedvenc filmjeit ajánlja a figyelmetekbe – mi pedig ezt a videót ajánljuk nektek sok-sok szeretettel, szívvel-lélekkel.

Ha van olyan kérdés, amely kifejezetten a járvány és a lelki egészség témakörében foglalkoztat titeket, és úgy látjátok, hogy a válasz mások számára is tanulságokkal szolgálhat, kérünk, hogy küldjétek el nekünk az info@pszichoforyou.hu e-mail címre, vagy írjátok meg hozzászólásban és azokat továbbítjuk szakértőnknek.

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This