AdvertisementAdvertisement

„A monitoron keresztül csak nézzük, de nem látjuk meg a másikat” – Pszichoforyou Lélekerősítő különkiadás (VIDEÓ!)

Szerző: | 2020. 04. 30. |

Mihez kezdjünk azzal a nagy-nagy bizonytalansággal, ami körbevesz most minket? Hogyan lehet azt kibírni, hogy nem tudjuk, meddig kell a szabad mozgásunkat, és ezzel együtt a lehetőségeinket is korlátozó szabályokkal együtt élnünk? Mit tehetünk annak érdekében, hogy ne folyjon ki az idő a kezünk közül? Hogyan éli meg ezt a helyzetet – a bezártságot és az online zajló élet viszontagságait egy pszichológus?

Állandó szakértőnk, Limpár Imre a válaszok mellett egy könyvajánlóval is készült a Pszichoforyou Lélekerősítő videós különkiadásában.

Ha van olyan kérdés, amely kifejezetten a járvány és a lelki egészség témakörében foglalkoztat titeket, és úgy látjátok, hogy a válasz mások számára is tanulságokkal szolgálhat, kérünk, hogy küldjétek el nekünk az info@pszichoforyou.hu e-mail címre, vagy írjátok meg hozzászólásban és azokat továbbítjuk szakértőnknek.SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szólj hozzá!

Szerző

Szabó Eszter Judit
Kommunikációs szakember, újságíró. Szeret szép dolgokat fotózgatni és jógázni. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy kosarazni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest

Share This