„A monitoron keresztül csak nézzük, de nem látjuk meg a másikat” – Pszichoforyou Lélekerősítő különkiadás (VIDEÓ!)

Szerző: | 2020. 04. 30. | Lélekerősítő | Olvasási idő: 1 perc

Mihez kezdjünk azzal a nagy-nagy bizonytalansággal, ami körbevesz most minket? Hogyan lehet azt kibírni, hogy nem tudjuk, meddig kell a szabad mozgásunkat, és ezzel együtt a lehetőségeinket is korlátozó szabályokkal együtt élnünk? Mit tehetünk annak érdekében, hogy ne folyjon ki az idő a kezünk közül? Hogyan éli meg ezt a helyzetet – a bezártságot és az online zajló élet viszontagságait egy pszichológus?

Állandó szakértőnk, Limpár Imre a válaszok mellett egy könyvajánlóval is készült a Pszichoforyou Lélekerősítő videós különkiadásában.

Ha van olyan kérdés, amely kifejezetten a járvány és a lelki egészség témakörében foglalkoztat titeket, és úgy látjátok, hogy a válasz mások számára is tanulságokkal szolgálhat, kérünk, hogy küldjétek el nekünk az info@pszichoforyou.hu e-mail címre, vagy írjátok meg hozzászólásban és azokat továbbítjuk szakértőnknek.

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Szabó Eszter Judit
Kommunikációs szakember, újságíró. Hisz az önismereti- és terápiás munka sorfordító erejében. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy jógázni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest

Share This