Lélekerősítő Különkiadás! – Kövesd Limpár Imre videós bejelentkezéseit a Pszichoforyou-n!

Szerző: | 2020. 04. 08. | Lélekerősítő | Olvasási idő: 3 perc

Ha folyamatosan követtek minket, akkor bizonyára láttátok, hogy az elmúlt hetekben komoly erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy ebben a lelkileg is megterhelő helyzetben olyan tartalmakat szállítsunk nektek, amelyek kapaszkodót jelenthetnek ebben a nagyon bizonytalan és nehéz időszakban.

Ezért indítottuk el március közepén a Lélekerősítő rovatot, és ez a szándék vezérelt minket akkor is, amikor egyik kedvenc szakértőnket, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológust arra kértük, hogy „álljon csatasorba” és videós bejelentkezések formájában csatlakozzon a küldetésünkhöz.

Lélekerősítő Különkiadás

Nagy örömünkre, Imre elsőre igent mondott a felkérésre, és a telefonos egyeztetést követően két nappal meg is érkezett az első videó, amelyet most nagy szeretettel osztunk meg veletek. Ahogy az ebből az első videós bejelentkezéséből is kiderül, az első adás apropóján három kérdést tettünk fel Imrének.

  1. Hogy látja a kialakult helyzetet?

  2. Mire kellene jobban odafigyelünk ezekben a napokban? Mi az, ami a krízis közepette háttérbe szorulhat, de érdemes lenne rá nagyobb figyelmet fordítani?

  3. Mi segíthet stabilnak maradni? Tudna-e nekünk olyan praktikus technikát, stratégiát mondani, ami jól jöhet ebben a stresszes és megterhelő helyzetben?

Ha érdekelnek a válaszok, nézd meg az első Lélekerősítő Különkiadást:

A következő adásban pedig már ti jöttök!

Heti rendszerességgel jelentkező videósorozatunkban állandó szakértőnk a koronavírus-járvány kapcsán felmerülő kérdésekre válaszol – szívvel-lélekkel Nektek.

Ha van olyan kérdés, amely kifejezetten a járvány és a lelki egészség témakörében foglalkoztat titeket, és úgy látjátok, hogy a válasz mások számára is tanulságokkal szolgálhat, kérünk titeket, hogy a kérdéseiteket írjátok meg nekünk hozzászólásban, vagy küldjétek el az info@pszichoforyou.hu e-mail címen és azokat továbbítjuk szakértőnknek.

Iratkozzatok fel Youtube-csatornánkra is!

Ha tetszett a videó, akkor ne felejtsetek el feliratkozni Youtube-csatornánkra, ahol hétről hétre teszünk majd közzé a fentihez hasonló videókat.

 

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This