Ha elkezdted olvasni ezt a cikket, akkor a válasz valószínűleg igen.

Vagy legalábbis az átlagnál jó eséllyel fogékonyabb vagy arra, hogy az élet napos oldalát lásd, hogy panaszkodás helyett azokra a dolgokra koncentrálj, aminek örülni lehet.

Bár, tudjuk, a boldogság kényszeres üldözése helyett néha időt és teret kell engedni a rossz érzéseknek is – hiszen ezek (is) előre visznek minket, feltéve, hogy szembe merünk azokkal nézni. De mi most nem erre biztatunk titeket, drága olvasóink, hanem arra, hogy

csatlakozzatok egy most induló kihívásunkhoz, amelynek keretében 30 napon át minden nap lefotózunk valami szépet, és azt megosztjuk veletek az Instagram oldalunkon.

Gyertek, kövessetek minket, vagy még inkább tartsatok velünk ti is: mutassuk meg magunknak és egymásnak, hogy a sok nehézség és küzdelem ellenére igenis minden napban lehet találni valami szépet – feltéve, hogy arra figyelünk, és a fókuszt panaszkodás helyett a minket körülvevő jó dolgokra helyezzük.

Ha csatlakozol a Pszichoforyou kihívásához, akkor nincs más dolgod, mint

  1. Minden nap lefotózni valami szépet,
  2. a fotót megosztani az Instagram és/vagy Facebook oldaladon #mindennapvalamiszep címkével.

Ha a 30 nap során szerzett tapasztalataidat egy maximum 3000 karakteres beszámolóban megosztod velünk (a beszámolókat az info@pszichoforyou.hu mail címre várjuk, határidő augusztus 15.), akkor – feltéve, hogy a te beszámolód bizonyul a legjobbnak – amellett, hogy az

A kihívás június 2-val indul, és július 2-val zárul, de ahhoz bármikor bárki csatlakozhat!

Gyertek, nézzétek meg, hogy az elmúlt pár napban mi milyen szép dolgokat vettünk észre, és csatlakozzatok ti is a kihívásunkhoz a mai naptól: osszátok meg velünk #mindennapvalamiszep címkével azokat a dolgokat, amiket ti szépnek láttatok! – legyen az egy park, egy szobor, egy mosoly, egy rózsabokor, egy régi épület, egy tál friss gyümölcs, a napfelkelte, vagy éppen egy kapura ragasztott szívecske.

Mert minden napban van valami szép! Ebben a maiban is. Csak észre kell venni!

Szeretettel,

A Pszichoforyou csapata

Fotó forrás: itt

Szólj hozzá!

Szabó Eszter Judit

Kommunikációs szakember, újságíró. Szeret szép dolgokat fotózgatni és jógázni. Ha kikapcsol, akkor túrázni megy. Vagy kosarazni. Ha csinál valamit, akkor azt szívvel-lélekkel teszi. A Pszichoforyou-ra ez különösen igaz.

Pin It on Pinterest