Elfogadni, feladni, elengedni – avagy mikor szálljunk le a döglött lóról? – Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast (II./13.)

Szerző: | 2020. 12. 31. | PODCAST | Olvasási idő: 2 perc

2020 sok szempontból az önismeret éve volt: mindenkinek tanított valamit, és mindenkinek kijutott valamilyen veszteségélményből. Sok más mellett, „2020 áldozatául eshetett” számtalan olyan cél, amelyek eddig a mindennapjaink mozgatórugói voltak, de most kénytelenek voltunk parkolópályára tenni, esetleg végleg elengedni, feladni őket. De mi legyen most?

Milyen szempontok szerint érdemes vizsgálódnunk, hogy mely céljaink mellett érdemes kitartanunk, és melyek azok, amelyeket ideje elengednünk? Honnan tudjuk, hogy ideje “leszállnunk a döglött lóról”? Hogyan tudunk különbséget tenni az elengedés és a feladás között? Mi is az a “férfi a fekete Mercedesben” jelenség?

Érdemes azért terveznünk 2021-re, és ha igen, hogyan tegyük? Az év utolsó podcast adásában, lezárunk, elengedünk, és tervezünk is egy kicsit a jövőre nézve. Ezúttal is Herendi Kata vezető szerkesztőnk és Szabó Eszter Judit főszerkesztőnk vár benneteket! Hallgassatok ránk az új év előtt is!

Az adásban említettük:

A 20 önismereti kérdés és válasz című könyv

Bakó Eszter cikke a “Döglött ló elméletről

Herendi Kata írása az elengedésről

Készítette:

Herendi Kata és Szabó Eszter Judit

Utómunka: Molnár Dénes

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This