„Nem ugorhatunk rögtön a mese végére!” – Elindult a Pszichoforyou podcast-csatornája!

Szerző: | 2020. 04. 02. | PODCAST | Olvasási idő: 3 perc

Két héttel ezelőtt, amikor a kialakult helyzetre reagálva elindítottuk a Lélekerősítő rovatunkat, elképesztőn szép visszajelzéseket kaptuk tőletek. Ezek pedig minket erősítettek meg abban, hogy ha valamikor, akkor most kell megtennünk azt, amire már hónapok, de inkább évek óta készülünk: úgy éreztük elérkezett az idő, hogy a cikkírás csendjét megtörve (és a komfortzónánkat elhagyva) hallassuk a hangunkat. Így hát összeszedtük a maradék erőnket, no meg a bátorságunkat, és elindítottuk a Pszichoforyou podcast-csatornáját.

Ahogy a jelenlegi életünk, a felvétel körülményei sem voltak feltétlenül ideálisak, de bízunk benne, hogy ettől függetlenül az elhangzottak között találtok olyan gondolatot vagy gondolatokat, amelyek valamiféle kapaszkodót adhatnak ebben a nagy bizonytalanságban.

Ha ezt ti is így gondoljátok, akkor mostantól (terveink szerint) hétről hétre új adással érkezünk majd.

És hogy miről szólnak majd ezek a beszélgetések?

Arról, hogy miként tudjuk a világban zajló történések, és a nehéz körülmények közepette, egy kis időre befelé fordítani a figyelmünket, és ezáltal jobban érteni és megérteni, mi zajlik mindeközben bennünk. Min múlik, hogyan reagálunk ezekre a körülményekre? Hogyan hatnak a bennünk kavargó érzések a hangulatunkra, a közérzetünkre, az életünkre? És mit tehetünk annak érdekében, hogy valahogy megőrizzük a lelki stabilitásunkat ebben az állandósult bizonytalanságban?

Az első…

Miért van teljesen rendben, ha nem tudunk nyugodtak/hatékonyak/stabilak maradni ebben a világméretű krízishelyzetben? Miért korai levonni a tanulságokat és miért tesz mégis mindenki így? Mit tehetünk annak érdekében, hogy elviselhetőbbnek érezzük az életünkben állandósuló bizonytalanságot? És mi az, amire (szerintünk) most a legnagyobb szükség van/lenne ebben a helyzetben? Erről is beszélgettünk a Pszichoforyou első podcast adásában. És még sok minden másról. Ha van kedved, hallgass meg minket!

Az első adás elérhető a Youtube-csatornánkon:

 

A Spotify-on:

 

Anchor-on:

Vagy MP3 formátumban:

 

Ha van kedvetek, hallgassatok és kövessetek minket!

Az adással kapcsolatos visszajelzéseket, kérdéseket és észrevételeket az info@pszichoforyou.hu mailcímen várjuk.

A Pszichoforyou csapatának, és a műsor készítőinek nevében,

szeretettel,

Eszter és Kata

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This