Mitől lesz igazi egy kapcsolat? – A rózsaszín felhőtől a húslevesen át a bűvésztrükkökig (Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast II. évad 3. rész)

Szerző: | 2020. 10. 03. | Lélekerősítő PODCAST | Olvasási idő: 2 perc

Mit jelent jól szeretni? Miért olyan nehéz őszintének lenni a kapcsolatainkban? Miért félünk a különbözőségeinktől és a konfliktusoktól? Mi kell ahhoz, hogy egy kapcsolat épüljön, ne pedig leépüljön?

Milyen kérdéseket érdemes feltennünk magunknak, ha szeretnénk úgy igazán meglátni egymást? Mitől lesz valóban tartalmas és igazi egy kapcsolat?

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseken keresztül próbáltunk eligazodni az emberi kapcsolatok szövevényes útvesztőjében állandó szerzőnk, Barkász Heléna klinikai szakpszichológus társaságában. És hogy hogy jön ide a húsleves meg a bűvésztrükkök? Kiderül a Pszichoforyou Lélekerősítő Podcast-adásának legújabb részéből! Hallgassatok ránk!

Hallgasd Spotify-on:

Az adásban említett cikkek és hivatkozások:

A 20 önismereti kérdés és válasz című kötet

Léna cikke a valódi intimitás pótlékairól:

A valódi intimitás pótlékai – Kapcsolódunk-e magunkhoz és másokhoz?

A Felejtsd el Párizst című film

Készítette:  Herendi Kata és Szabó Eszter Judit

Vendég: Barkász Heléna

Utómunka: Molnár Dénes

Kérdésed van? Hozzászólnál?

Kommentelj a Pszichoforyou Facebook-oldalán!

SEGÍTS, HOGY MI IS SEGÍTHESSÜNK!

Úgy érzed, ezt a cikked neked írták? Ez nem véletlen! A Pszichoforyou az olvasókról szól, és az olvasóink támogatásával működik. Ha szeretnél még sok hasonló írást olvasni, támogass minket! MEGNÉZEM

Szerző

Pszichoforyou

Pin It on Pinterest

Share This